IVT värmepumpar, värmeväxlare & pumpbyten

IVT värmepumpar för Borlänge och Hedemora. Installation och underhåll. Ring oss på 070-377 46 10 så berättar vi mer om våra tjänster.

  • Hem
  • IVT värmepumpar, värmeväxlare & pumpbyten

Auktoriserad återförsäljare för IVT värmepumpar i Borlänge & Hedemora

Vi är auktoriserad partner för IVT värmepumpar och verksamma i Borlänge och Hedemora med omnejd. Vi är certifierade på IVT och SKVP (Svenska Kyl- och Värmepumpföreningen) och kan hjälpa dig från start till mål. Oss kontaktar du när du vill göra en smart investering och minska dina värmekostnader rejält. 

Med vår hjälp får du en specialanpassad och korrekt lösning gjord efter din fastighet. Vi är experter på energibesparing och har erfarenhet av olika lösningar av värmesystem. Det gör oss till det självklara valet när du ska investera i en ny värmepump eller när du behöver återkommande service.

10 års garanti ingår på kompressorn - värmepumpens hjärta

IVT står för mycket hög kvalité och kan därför erbjuda en mycket helhetstäckande garanti. Man får sex år på själva värmepumpen och tio år på kompressorn (den centrala delen i din värmepump). Utöver detta kan du även förlänga ditt skydd med upp till 18 år med en tilläggsförsäkring.

Låt oss installera en värmepump från IVT i ditt hem. Eller behövs service och underhåll? Här nedan kan du kontakta oss för en gratis offert.

Vill du veta mer?

Om du vill ha en offert eller mer information så är du välkommen att kontakta oss. Vi återkommer så snart som möjligt.

    Dalarnas rör - servicebil för VVS