Kompletta VVS-tjänster för Borlänge & Hedemora

Vi erbjuder kompletta VVS-tjänster inom t ex rörmokeri, värmepumpar, vattenskadeservice & badrumsrenoveringar för hela Dalarna. Ring oss på 070-377 46 10 så återkopplar vi direkt.

  • Hem
  • Våra tjänster

IVT värmepumpar, värmeväxlare & pumpbyten

Återförsäljare för IVT, undercentraler (stora som små) mm.

Med en värmepump utvinner du energi från luft, mark eller vatten. Vi har gedigen kunskap om värmepumpar, är IVT-partner och kan hjälpa er med specialanpassad och rätt lösning efter behov. Vi är experter på energibesparing och har erfarenhet av olika lösningar av värmesystem. Det gör oss till det självklara valet när du ska investera i en ny värmepump eller när du behöver återkommande service.

Rörmokeri & VVS-entreprenad

Entreprenader, tillbyggnader, nyproduktion

Vid nybyggnationer, entreprenader och tillbyggnationer så finns alltid aspekten med VVS-entreprenad. Att göra rätt från början till slut är centralt om man vill få budgeten att hålla för varje byggprojekt. Därför bör man alltid anlita en erfaren VVS-installatör så att misstagen kan elimineras. Vi har lång och gedigen erfarenhet av allt från små till  medelstora och större ombyggnadsprojekt för företag och fastighetsägare. Med vår breda kompetens brukar vi klara av det mesta av de utmaningar som dyker upp.

Renoveringar av badrum och våtutrymmen

Man tjänar stort på att anlita professionella hantverkare för renovering av våtutrymmen. Misstag som leder till kostsamma fuktskador, felinstallationer eller i värsta fall personskador ska med alla medel undvikas. Vi har den utbildning, den erfarenhet och den spetskompetens som behövs för att lyckas i alla badrum och våtutrymmen. Anlita oss så kommer ni att få ett snyggt och hållbart badrum.  Våra hantverkare ser till helheten och renoverar badrummet så att det passar den övriga bostadens känsla och stil.

Servicearbeten & serviceavtal

Vi erbjuder bekväma och trygga serviceavtal åt föreningar, byggare, fastighetsägare och kommuner. Oavsett om man är större eller mindre fastighetsägare så behöver fastigheter underhåll, service och reparationer. Behovet för detta gäller ofta varje dag, året om. När ni tecknar serviceavtal med oss får ni extern hjälp av proffsiga rörmokare som har rätt utrustning och kan sina arbetsuppgifter. Vi ger er kostnadseffektiva lösningar och en lättare och mer stressfri vardag. Våra rörmokare är redo att rycka ut med kort varsel – för din fastighet.

Vi finns i Borlänge & Hedemora med omnejd

Vi har kontor och kundmottagning i både Borlänge och Hedemora men tar oss an uppdrag i hela Dalarna. Vill du veta mer om våra tjänster kan passa dig? Använd formuläret nedan och skicka en förfrågan så återkopplar vi till dig så snart vi kan.

Mer information?

Om du vill ha en offert eller om du vill veta mer om våra tjänster så är du välkommen att höra av dig. Vi svarar så snart som möjligt.

    Dalarnas rör - servicebil för VVS